BOHLT, Next Level Mobility.

Eigentijds, praktisch en robuust. Als nieuwkomer op het gebied van elektrische steps en elektrische vouwfietsen onderscheidt BOHLT zich door het woon-werkverkeer weer leuk te maken. Met de stijlvolle e-vouwfietsen en e-steps van BOHLT kom jij met plezier van A naar B. Bekijk ons assortiment!

slider image
BOHLT Logo
Unsplash

Innovatief

BOHLT staat bekend om zijn innovatie als het gaat om e-mobility. Dat zie je terug in al hun producten.

Unsplash

Stijlvol Design

Alle elektrische vouwfietsen en steps van BOHLT zijn voorzien van uniek en minimalistisch design.

Unsplash

Duurzaam

Met een elektrische step of vouwfiets van BOHLT maak je altijd een duurzame keuze.

Duurzaam van A naar B

Efficiënt én millieu vriendelijk

In deze tijd van nu is duurzaamheid belangrijker dan ooit. BOHLT helpt mee om de wereld te verduurzamen met haar e-steps en e-vouwfietsen. Met de 100% elektrische producten van BOHLT kan iedereen zich duurzaam voortbewegen. Dit betekent dat jij bijdraagt aan een goed milieu én dat je iedere keer zonder moeite op je bestemming aankomt!

Over RIH
Unsplash

Elektrische vouwfietsen en steps voor iedereen

Kwaliteit voor iedereen

Onze producten van BOHLT zijn perfect voor iedereen. Het onderscheidende ontwerp bestaat uit minimalistische en indrukwekkende kenmerken. In het ruime aanbod aan betrouwbare en duurzame vouwfietsen en steps, is er voor ieder wat wils. Alle e-steps en e-vouwfietsen zijn ontworpen in pure eenvoud. Starten en wegrijden, zo simpel is het!

Met oog op het heden en de toekomst

BOHLT legt de nadruk op duurzaamheid

De goederen van BOHLT leggen sterk de nadruk op duurzaamheid. De step- en vouwfietsen van BOHLT zijn elektrisch aangedreven en hebben een stoere uitstraling, of het nu de robuuste BOHLT Fattwenty is of de meer onderscheidende X160. Met alle Bolt producten maak je een duurzame keuze.

Over RIH

BOHLT vouwfietsen & steps

Voor ieder wat wils

De elektrische vouwfietsen en elektrische steps van BOHLT zijn hedendaags, robuust en praktisch. Starten en wegrijden, zo simpel is het!

Kom langs voor een uitgebreid aanbod van BOHLT

Kom langs in de voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

Mulder Tweewielers: Een ruim aanbod BOHLT

Al ruim 40 jaar deskundigheid

Al ruim 40 jaar zijn wij de schakel tussen de fiets en de consument uit IJsselmuiden en omstreken. U kunt bij ons terecht voor een mooi aanbod BOHLT elektrische vouwfietsen en elektrische steps. Onze kracht is onze service en deskundigheid. Dit start al wanneer u zich oriënteert voor uw nieuwe fiets. Zodra u uw fiets hebt aangeschaft, krijgt u de eerste service beurt gratis. Zo kunt u zorgeloos genieten. Onze collecties e-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen, race- en ATB-fietsen zijn zeer uitlopend. Hiermee kunnen we aan iedere wens voldoen. Ook voor de beginnende sportieve fietser kunt u bij ons terecht en wordt u deskundig geholpen.

Mulder Officieel RIH Dealer

Kom langs voor een uitgebreid aanbod van BOHLT

Kom langs in de voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

RIH Logo