KOGA: Gemaakt om te presteren

KOGA staat al sinds 1974 bekend om haar hoge kwaliteit en goede service. Alle fietsen zijn zowel ontworpen als handgemaakt in ons eigen land. KOGA is onlosmakelijk verbonden met de wielersport. De kennis, passie en toewijding voor de wielersport zetten zij in voor het maken superieure producten voor iedere fietsfanaat.

slider image
Unsplash

UITSTEKENDE KWALITEIT

Unsplash

OPTIMALE CONTROLE

Unsplash

ULTIEM COMFORT

KOGA-fietsen

Ontworpen voor perfectie

De ontwerpers en ingenieurs van KOGA zijn absolute experts in hun vakgebied. De wensen van fietsers worden door de ontwerpers doorvertaald naar geavanceerde producten en oplossingen. Door de samenwerking van KOGA met professionele wielerteams, is KOGA in staat de fietsen constant te optimaliseren. De fietsen zijn bijzonder goed afgewerkt en ongelooflijk licht. KOGA-fietsen behalen hier daarom regelmatig de olympische spelen. Dit zorgt ervoor dat KOGA bekend staat om hun sportieve e-bikes die ook sportief zijn, stadsfietsen die geschikt zijn voor lange afstanden en hun kwalitatieve race- gravel en trekkingfietsen.

Unsplash
Unsplash

Fietsen van hoogwaardige kwaliteit

Perfectie staat voor op

Een belangrijk aspect van het hoogwaardige productieproces van KOGA is de vaardigheid van de monteurs. Elke fiets wordt met de hand geassembleerd door één monteur in Heerenveen. Elke KOGA-fiets heeft een fietspaspoort met naam en foto van de master mechanic die de fiets heeft gemonteerd.

Elk component, onderdeel en frame van KOGA-fietsen zijn geproduceerd om samen te werken. Eén naadloos geheel. Door deze holistische aanpak zijn de KOGA-fietsen van uitmuntende kwaliteit en zijn ze tot in de puntjes geperfectioneerd. De fietsen van KOGA zijn staan bekend om optimale comfort, maximale controle en een strak en trendy design.

Kom langs voor een uitgebreid aanbod KOGA

Mulder Tweewielers is officieel KOGA dealer. Kom langs in de winkel voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

KOGA bij Mulder Tweewielers

Al ruim 40 jaar deskundigheid

Al ruim 40 jaar is Mulder Tweewielers de schakel tussen de fiets en de consument uit IJsselmuiden en omstreken. Onze kracht is onze service en deskundigheid. Dit start al wanneer u zich orienteert voor uw nieuwe fiets. Zodra u uw fiets hebt aangeschaft, krijgt u de eerste service beurt gratis. Zo kunt u zorgeloos genieten. Onze collecties e-bikes, stadfietsen, kinderfietsen, race- en ATB-fietsen zijn zeer uitlopend. Hiermee kunnen we aan iedere wens voldoen. Ook voor de beginnende sportieve fietser kunt u bij ons terecht en wordt u deskundig geholpen.

Unsplash

Kom langs voor een uitgebreid aanbod KOGA

Mulder Tweewielers is officieel KOGA dealer. Kom langs in de winkel voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

van raam logo