Race & ATB

Bij Mulder Tweewielers bieden wij een breed scala aan fietsen voor elk type rijder. Of u nu op zoek bent naar snelheid en prestaties of meer gericht bent op avontuur en veelzijdigheid, wij hebben de juiste fiets voor u.

slider image
Van Raam logo
Van Raam logo

Racefietsen

Laten we beginnen met onze racefietsen. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen voor snelheid en prestaties op de weg. Met een aerodynamisch frame en lichtgewicht materialen, zijn deze fietsen ideaal voor wie op zoek is naar een competitieve edge. Onze racefietsen zijn ook uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals elektronisch schakelen en verstelbare sturen, om uw rijervaring te optimaliseren.

Van Raam Dealer
Van Raam Easy Rider

All-Terrain Bikes

Als u op zoek bent naar iets meer veelzijdig, dan zijn onze all-terrain fietsen een geweldige keuze. Deze fietsen zijn speciaal ontworpen voor off-road rijden en zijn uitgerust met stevige banden, robuuste frames en vering voor extra comfort. Of u nu gaat voor een ritje door de bergen of een tocht door het bos, onze all-terrain fietsen zijn perfect voor degenen die houden van avontuur.

De hoogste kwaliteit

Onze racefietsen en all-terrain fietsen zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt met de meest geavanceerde materialen en technologieën. Bovendien bieden wij een uitstekende klantenservice en ondersteuning, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd de juiste fiets heeft voor uw specifieke behoeften. Bezoek onze winkel vandaag nog en laat onze experts u helpen de perfecte fiets te vinden voor uw volgende rit!

Van Raam Dealer

Mulder Tweewielers: De plek voor racefietsen en ATB's

Bij Mulder Tweewielers bent u aan het juiste adres voor racefietsen en ATB's. Kom langs en ervaar het specialisme van Mulder Tweewielers zelf. Onze specialisten staan altijd klaar voor een persoonlijk adviesgesprek op maat.

Mulder Tweewielers: Officieel Van Raam Dealer

Al ruim 40 jaar is Mulder Tweewielers de schakel tussen de fiets en de consument uit IJsselmuiden en omstreken. Als officieel Lapierre dealer kunt er op aan dat wij een mooi aanbod racefietsen en ATB's bieden. Onze kracht is onze service en deskundigheid. Dit start al wanneer u zich oriënteert voor uw nieuwe fiets. Zodra u uw fiets hebt aangeschaft, krijgt u de eerste service beurt gratis. Zo kunt u zorgeloos genieten. Onze collecties e-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen, race- en ATB-fietsen zijn zeer uitlopend. Hiermee kunnen we aan iedere wens voldoen. Ook voor de beginnende sportieve fietser kunt u bij ons terecht en wordt u deskundig geholpen.

Van Raam Dealer Mulder
Van Raam logo
Van Raam logo