MovaNext: Licht, compact en makkelijk

Met de MovaNext fietsdragers neemt u gemakkelijk uw fietsen mee naar uw vakantiebestemming. De fietsendragers van MovaNext zijn licht, compact en makkelijk te bevestigen. Kom langs voor ons actuele aanbod!

slider image
van raam logo

Waarom de MovaNext Fietsendrager?

Licht, compact en makkelijk

Licht, compact en makkelijk zijn de 3 kernwoorden om de MovaNext te omschrijven.  Steeds vaker is men op zoek naar een lichte fietsendrager omdat de combinatie van twee zware E-Bikes en het eigen gewicht van de fietsendrager boven de maximale belasting van vooral kleine, elektrische of hybride auto’s uitkomt. De MovaNext is hiervoor de beste keuze. Dankzij het unieke gepatenteerde- en uiterst veilige klemsysteem, zit de MovaNext in slechts enkele seconden rotsvast op de trekhaak.  Onze fietsendrager is een Nederlands ontwerp en wordt ook in Nederland geassembleerd. De MovaNext heeft een bewezen kwaliteit en een RDW veiligheidskeur, mede hierdoor is onze fietsendrager uit meerdere tests als beste of aanrader gekomen.

Unsplash

Kom langs voor een uitgebreid aanbod MovaNext

Mulder Tweewielers is officieel dealer van MovaNex fietsendragers. Kom langs in de voor een uitgebreid aanbod en persoonlijk advies!

Unsplash

MovaNext Lux

Krachtige lichtgewicht

De MovaNext Lux is de lichtgewicht uitvoering van de MovaNext fietsendragers. Hij weegt slechts 12,5 kg en kan belast worden tot 60 kg en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. Met twee simpele bewegingen klemt u de drager binnen enkele seconden rechtstreeks op de trekhaak. De MovaNext Lux behoort ingeklapt tot de compactste drager in zijn soort.

€459,00

Unsplash

MovaNext Lux Plus

Kantelbaar en krachtig

De MovaNext Lux Plus is de kantelbare uitvoering van de MovaNext Lux. Hij weegt 15,8 kg en kan tot 60 kg belast worden en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. De MovaNext Lux Plus is makkelijk te monteren op de trekhaak en met een extra voetpedaal is de drager kantelbaar, zodat u toegang tot uw bagageruimte houdt. Door de geïntegreerde handvaten is de MovaNext Lux Plus makkelijk te tillen en dankzij de compacte uitvoering is de Lux Plus ook eenvoudig op te bergen in de kofferbak of opbergruimte. 

€519,00

Unsplash

De MovaNext Vision

Fietsendrager met LED verlichting

De MovaNext Vision is gelijk aan de MovaNext Lux, maar dan met volledige LED verlichting. De MovaNext Vision is de eerste fietsendrager in Nederland waarbij de LED verlichting, ook bij moderne auto’s met boordcomputers, over het algemeen wel goed functioneert. De MovaNext Vision heeft dezelfde eigenschappen als de MovaNext Lux met als extra de volledig LED verlichting, met speciale aandacht voor het ontwerp. Dit ontwerp van de MovaNext Vision heeft de RED Dot Award gewonnen, een belangrijke design prijs in Europa. Boordcomputers van moderne auto's herkennen de LED verlichting van een fietsendrager vaak niet, en geven dan een storingsmelding, terwijl de verlichting wel goed functioneert. De MovaNext Vision is uitgerust met speciale omvormers, die er voor zorgen dat de LED verlichting meestal wel goed wordt herkend. 

€479.00

Unsplash

De MovaNext Vision Plus

Kantelbaar en krachtig

De MovaNext Vision Plus is de kantelbare uitvoering van de MovaNext Vision. Hij weegt 15,8 kg en kan tot 60 kg belast worden en is daarom ook geschikt voor het vervoer van twee E-bikes. De MovaNext Vision Plus is makkelijk te monteren op de trekhaak en met een extra voetpedaal is de drager kantelbaar, zodat u toegang tot uw bagageruimte houdt.
Door de geïntegreerde handvaten is de MovaNext Vision Plus makkelijk te tillen en dankzij de compacte uitvoering is de Vision Plus ook eenvoudig op te bergen in de kofferbak of opbergruimte.

€539.00

Kom langs voor een uitgebreid aanbod MovaNext

Mulder Tweewielers is officieel dealer van MovaNex fietsendragers. Kom langs in de voor een uitgebreid aanbod en persoonlijk advies!

MovaNext video's

Unsplash

Fietsendragers met afsluitbare frameklemmen

Eén sleutel voor volledige veiligheid

De MovaNext Fietsendragers hebben afsluitbare frameklemmen en ook de dragers zelf zijn op de trekhaak afsluitbaar. Zo zijn zowel de MovaNext fietsendragers zelf, als uw fietsen, tegen diefstal beveiligd. De sleutel van de frameklem is dezelfde als van het slot op de drager, zodat u slechts één sleutel hoeft mee te nemen.

Over Mulder Tweewielers

Al ruim 40 jaar deskundigheid

Al ruim 40 jaar is Mulder Tweewielers de schakel tussen de fiets en de consument uit IJsselmuiden en omstreken. Onze kracht is onze service en deskundigheid. Dit start al wanneer u zich orienteert. Onze collecties fietsendragers, e-bikes, stadfietsen, kinderfietsen, race- en ATB-fietsen zijn zeer uitlopend. Hiermee kunnen we aan iedere wens voldoen. Ook voor de beginnende sportieve fietser kunt u bij ons terecht en wordt u deskundig geholpen.

Unsplash

Kom langs voor een uitgebreid aanbod MovaNext

Mulder Tweewielers is officieel dealer van MovaNex fietsendragers. Kom langs in de voor een uitgebreid aanbod en persoonlijk advies!

van raam logo