ENRA Fietsverzekeringen

Fietstochten voor uw plezier of woon-werkverkeer: uw fiets of E- Bike brengt u waar u heen wilt en wanneer u dat wilt. Vrijheid verzekerd!

slider image
van raam logo

ENRA Fietsverzekeringen

Altijd mobiel

Helaas is schade of diefstal van uw fiets of E-Bike niet altijd te voorkomen. In dat geval wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fiets of E- Bike verzekering van ENRA. ENRA dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich van onbezorgd fietsplezier. Met de ENRA fiets of E- Bike verzekering verzekert u uw nieuwe of gebruikte fiets. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren en uw fiets of E- Bike is wereldwijd verzekerd.

Schade aan de fiets?

Is uw fiets gestolen of heeft u schade? Mulder Tweewielers regelt de schade afhandeling voor u, en zorgt dat u weer snel kan fietsen!

Kies de verzekering die bij u past

Voor ieder wat wils

U kunt bij ENRA kiezen tussen verschillende verzekeringen. Wilt u alleen een verzekering die ervoor zorgt dat diefstal van uw fiets gedekt is? Of wilt u ook schade verzekeren? u kiest zelf wat u verzekerd!

Unsplash

Optimaal Diefstal

Als u alleen het risico van diefstal wilt verzekeren, kiest u voor optimaal diefstal. Hiermee is diefstal van uw fiets verzekerd. Ook als er onderdelen van uw fiets gestolen worden is dit gedekt bij deze verzekering.

Unsplash

Optimaal Casco

Wilt u daarnaast ook verzekerd zijn voor schade aan uw fiets? Dan is Optimaal Casco voor u de beste verzekering. U kunt dan ook gebruik maken van de verhaalrechtsbijstand, de ongevallenverzekering voor in -en opzittenden en van de pechhulp.

Dekkingen e-bikes en fietsen

Unsplash

Eigen Risico afschrijving

Bij diefstal geldt geen eigen risico. Bij een schade is het eigen risico €35,00. Afschrijving hanteert ENRA alleen op de accu van uw e bike. Voor een racefiets of mountainbike geldt een afwijkend eigen risico.

Unsplash

Verlengde Garantie

Voor een nieuwe E-Bike geldt een fabrieksgarantie. U kunt bij ENRA de garantie periode verlengen naar 5 jaar. Deze dekking afsluiten kan bij Optimaal Diefstal, Optimaal Casco, of als losse verzekering bij aanschaf van een nieuwe E-Bike. Normale slijtage valt niet onder de fabrieksgarantie en daardoor ook niet onder de verlengde garantie.

Unsplash

Pechhulp

De ENRA pechhulp zorgt ervoor dat u wordt opgehaald en samen met uw fiets wordt
teruggebracht naar het beginpunt van uw fietstocht, Pechhulp is geldig in heel Europa, we staan 24/7 voor u klaar, Bij Optimaal Casco is pechhulp standaard meeverzekerd.

Unsplash

Premieteruggave

Als de verzekering wordt stopgezet voor de einddatum, dan krijgt u van Enra altijd de teveel betaalde premie weer terug. Dus ook als uw fiets gestolen wordt!

Over Mulder Tweewielers

Al ruim 40 jaar deskundigheid

Al ruim 40 jaar is Mulder Tweewielers de schakel tussen de fiets en de consument uit IJsselmuiden en omstreken. Onze kracht is onze service en deskundigheid. Dit start al wanneer u zich orienteert voor uw nieuwe fiets. Zodra u uw fiets hebt aangeschaft, krijgt u de eerste service beurt gratis. Zo kunt u zorgeloos genieten. Onze collecties e-bikes, stadfietsen, kinderfietsen, race- en ATB-fietsen zijn zeer uitlopend. Hiermee kunnen we aan iedere wens voldoen. Ook voor de beginnende sportieve fietser kunt u bij ons terecht en wordt u deskundig geholpen.

Unsplash

Schade aan de fiets?

Is uw fiets gestolen of heeft u schade? Mulder Tweewielers regelt de schade afhandeling voor u, en zorgt dat u weer snel kan fietsen!

van raam logo