Van Raam: Unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking.

Van Raam is het fietsenmerk voor speciale fietsen voor mensen met een beperking. Van Raam is gespecialiseerd in in driewielfietsen, rolstoelfietsen, scootmobielfietsen, duofietsen, tandems, en comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn tevens als elektrische fiets leverbaar. Kom langs voor een proefrit op een Van Raam fiets of voor advies op maat.

slider image
Van Raam logo
Van Raam Maatwerk

Maatwerk productie in eigen fabriek
In een moderne fabriek in Varsseveld met ruim 230 medewerkers worden maatwerk fietsen voor zowel kinderen als volwassenen ontwikkeld en geproduceerd.

Van Raam Eigenschappen

Unieke eigenschappen
De fietsen van Van Raam zijn ontworpen met een ideale zithouding en bieden zowel de bestuurder als de passagier prettige, comfortabele en stabiele rijeigenschappen.

Van Raam Wereldmarktleider

​​​​​​​Innovatief en wereldmarktleider
Van Raam is de wereldmarktleider op het gebied van aangepaste fietsen. Ze dienen vaak als voorbeeld in de Smart Industry en voor sociale innovatie.

Van Raam Service Partner

Mulder Tweewielers is officieel Service Partner van Van Raam. Als Service Partner hebben wij minstens één proefmodel in de winkel, een ruime ervaring met de Van Raam producten en ook uitstekende productkennis.Wij kunnen Van Raam fietsen configureren, bestellen en onderhouden. Bij ons in IJsselmuiden is er een werkplaats en met gespecialiseerd personeel beschikbaar om de juiste service uit te kunnen voeren. Kom eens langs voor een proefrit of een persoonlijk adviesgesprek.

Van Raam Dealer
Van Raam Easy Rider

Easy Rider driewielfiets: Test hem zelf

De Van Raam Easy Rider driewielfiets is de perfecte zitdriewielfiets voor volwassenen. Zelfs al heb je nog nooit op een driewielfiets gefietst, is deze erg gemakkelijk te besturen. Door de lage instap, verstelbare rugsteun en stuitontlasting is deze derde generatie driewielfiets hartstikke veilig en erg comfortabel. Zo kun je met een stabiel en veilig gevoel weer deelnemen aan het verkeer.
​​​​​​​
De Easy Rider is uit te proberen bij Mulder Tweewielers in de showroom. Kom langs in IJsselmuiden en test de Easy Rider zelf uit!

Type Van Raam fietsen

Van Raam Driewielfietsen

Driewielfietsen

Van Raam driewielfietsen zijn geschikt voor mensen die niet op een reguliere tweewieler kunnen fietsen. De driewielers bieden extra ondersteuning en stabiliteit voor volwassenen en kinderen

Van Raam Rolstoelfietsen

Rolstoelfietsen

Met de rolstoelfietsen (of: stoelfiets / rolstoeltransportfiets) van Van Raam kunnen mensen met een rolstoel makkelijk per fiets vervoerd worden. Dit biedt meer flexibiliteit en mobiliteit. 

Van Raam Tandems

Tandems

Met de tandems van Van Ram kun je samen genieten tijdens het fietsen. Mede dankzij de lage instap is deze optie populair bij mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen.

Van Raam Duofietsen

Duofietsen

In tegenstelling tot bij een tandem zitten de bestuurders van een duo fiets niet achter elkaar, maar naast elkaar. Om deze reden worden deze driewielers ook wel side-by-side tandems genoemd.

Van Raam Lage Instapfietsen

Lage instapfietsen

Voor mensen die baat hebben bij lage instapfietsen zijn er zowel tweewielfietsen als driewielfietsen met een lage instap beschikbaar.

Van Raam Loophulp

Loophulp

Voor personen die moeite hebben met lang staan of lopen is de Van Raam loophulp een goed hulpmiddel. Het zadel biedt extra ondersteuning voor je lichaamsgewicht en ontlasting van je benen.

Van Raam Scootmobiel

Scootmobielfiets

De scootmobiel fietsen van Van Raam zijn een soort hybride tussen een elektrische fiets en een scootmobiel. Met deze elektrische driewieler ben je zeer wendbaar en mobiel. gebruiken.

Van Raam Transportfietsen

Transportfietsen

De Van Raam transportfietsen (of: cargo bikes) zijn geschikt voor mensen die niet zelf aan het verkeer kunnen deelnemen. De transportfietsen zijn ontworpen om samen met iemand te kunnen fietsen die dat zelf niet meer kan.

Van Raam inspiratie

Mulder Tweewielers: Service Partner van Van Raam

Mulder Tweewielers is officieel service partner van Van Raam. Kom langs en ervaar het specialisme van Mulder Tweewielers zelf. Onze specialisten staan altijd klaar voor een persoonlijk adviesgesprek op maat.

Mulder Tweewielers: Officieel Van Raam Dealer

Al ruim 40 jaar is Mulder Tweewielers de schakel tussen de fiets en de consument uit IJsselmuiden en omstreken. Als officieel Van Raam dealer kunt er op aan dat wij een mooi aanbod Van Raam fietsen bieden. Onze kracht is onze service en deskundigheid. Dit start al wanneer u zich oriënteert voor uw nieuwe fiets. Zodra u uw fiets hebt aangeschaft, krijgt u de eerste service beurt gratis. Zo kunt u zorgeloos genieten. Onze collecties e-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen, race- en ATB-fietsen zijn zeer uitlopend. Hiermee kunnen we aan iedere wens voldoen. .

Van Raam Dealer Mulder
Van Raam logo