Van Raam: Unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking.

Van Raam is fabrikant van unieke aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. De specialisaties van Van Raam zijn driewielfietsen, scootmobielfietsen, rolstoelfietsen, tandems, duofietsen, rolstoeltransportfietsen en lage instapfietsen ofwel comfortfietsen. Van Raam fietsen zijn ook als elektrische fiets leverbaar. Kom langs voor een proefrit op een van raam fiets.

slider image
van raam logo
Maatwerk productie in eigen fabriek

Maatwerk productie in eigen fabriek
​​​​​​​
In een moderne fabriek in Varsseveld met ruim 230 medewerkers worden maatwerk fietsen voor zowel kinderen als volwassenen ontwikkeld en geproduceerd.

Unieke eigenschappen

Unieke eigenschappen
Alle Van Raam fietsen hebben een optimale zithouding en hebben voor de berijder en eventueel de passagier  rustige, stabiele en plezierige rijeigenschappen.

​​​​​​​Innovatief en wereldmarktleider

​​​​​​​Innovatief en wereldmarktleider
Van Raam is de wereldmarktleider in hun tak van sport. Van Raam wordt ook vaak als voorbeeld genoemd als het gaat om Smart Industry en sociale innovatie.

Service Partner van Van Raam

Mulder Tweewielers is een officieel Service Partner van Van Raam. Als Service Partner hebben wij niet alle proefmodellen in de winkel, wel ruime ervaring met de Van Raam producten en ook uitstekende productkennis. Een Van Raam Service Partner kan Van Raam fietsen bestellen en onderhouden. Een werkplaats en vaardigheden om service uit te voeren zijn ook beschikbaar. Hier kan je een Van Raam fiets bestellen/kopen.

Unsplash
Unsplash

Easy Rider zitdriewielfiets: Test hem zelf

De Easy Rider driewielfiets is een zitdriewielfiets voor volwassenen. Door het unieke frame is er een lage instap en ligt het zwaartepunt lager. Een groot voordeel van deze derde generatie zitdriewielfiets is dat de Easy Rider heel eenvoudig fietst, ook als je nog nooit op een driewielfiets hebt gefietst. De Easy Rider heeft een comfortabele zitting met verstelbare rugsteun, stuitontlasting en opstaande randen aan de zijkant voor een beter zitcomfort en zijdelingse steun. Dit zorgt voor een stabiel en veilig gevoel. 

De Easy Rider is uit te proberen bij Mulder Tweewielers in de showroom. Kom langs in IJsselmuiden en test de Easy Rider zelf uit!

Van raam inspiratie

Mulder Tweewielers: Service Partner van Van Raam

Mulder Tweewielers is officeel service partner van Van Raam. Kom langs en ervaar het specialisme van Mulder Tweewielers zelf. Onze specialisten staan altijd klaar voor een persoonlijk adviesgesprek op maat.

van raam logo