RIH: Al 100 jaar Nederlandse kwaliteit!

RIH fietsen staan bekend om hun goede kwaliteit en tijdloos design. Alle RIH fietsen zijn ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland. Omdat RIH overtuigd is van hun geleverde kwaliteit, zijn zij de enige fabrikant met standaard 3 jaar garantie op elke E-bike. Mulder Tweewielers is officieel RIH dealer. Kom langs in de voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

slider image
van raam logo

Over RIH

Al 100 jaar een begrip

Sinds de oprichting van RIH wordt de fiets in zijn geheel in Nederland ontworpen, ontwikkeld en getest. Behalve het voorbewerken en lakken van de frames wordt ook de complete assemblage van een RIH fiets tot op de dag van vandaag in Venlo veelal met de hand uitgevoerd. Alleen zo kan de maximale kwaliteitsnorm behaald worden.

Unsplash
Unsplash

Ruime garantievoorwaarden

Jarenlang vertrouwen in de kwaliteit

RIH is overtuigd van de geleverde kwaliteit en gekozen materialen. Vandaar dat RIH als enige fabrikant standaard 3 jaar garantie geeft op elke EBike, dus ook op de batterij en motor!

- Het frame heeft 10 jaar garantie op materiaal- en/of produktiefouten.
- Voor het lakwerk op frame en voorvorken geldt een garantietermijn van 5 jaar.
- Voor onderdelen van stads- & toerfietsen geldt een algemene garantietermijn van 2 jaar.

Unsplash

GOEDE KWALITEIT

Unsplash

NEDERLANDS FABRIKAAT

Unsplash

EIGEN ONTWIKKELING

Kom langs voor een uitgebreid aanbod RIH

Mulder Tweewielers is officieel RIH dealer. Kom langs in de voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

RIH Modellen

Voor ieder wat wils

RIH heeft fietsen met een lage instap in de meeste modellen, deze zijn te leveren in de framehoogtes 49 en 54.​​​​​​
De verschillende soorten elektrische fietsen hebben allemaal hun eigen eigenschappen, en zijn allemaal voorzien van een uitneembare batterij met een hoge capaciteit voor een grote actieradius.

Unsplash

Prisma

De Prisma heeft hydraulische remmen, Shimano Nexus 8 premium naaf ,mono shock voorvork, deze is slank en licht in gewicht(19,5 Kg) voor comfortabel rijgedrag en wordt geleverd in de kleur mat nachtblauw.

Unsplash

Z-800

De Z-800 heeft Shimano Deore 30 versnellingen, hydraulische remmen, vaste aerodynamische voorvork, deze is licht in gewicht (17 Kg) met een stabiel rijgedrag, en is een derailleur fiets, deze wordt gemaakt in de kleur ivoor.

Unsplash

Omega 3

De Omega is uitgerust met een voorwielmotor, deze is stil , sterk en comfortabel in aansturing, hydraulische velg remmen, en voorzien van Shimano Nexus 8 premium naaf voor zorgeloos en licht schakelen.

Unsplash

X-Omega 3

Zo is de x omega uitgerust met een midden motor, hydraulische schijfremmen, en een traploos instelbare versnelling, (Enviolo)

Unsplash

Z-Omega 3

De Z-Omega heeft een voorwielmotor, deze is stil, sterk en comfortabel in aansturing, hydraulische velg remmen, en voorzien van Shimano Deore-10 versnellingen voor licht en exact schakelen, dit is een derailleurs fiets en heeft een open kettingkast.

Over Mulder Tweewielers

Al ruim 40 jaar deskundigheid

Al ruim 40 jaar is Mulder Tweewielers de schakel tussen de fiets en de consument uit IJsselmuiden en omstreken. Onze kracht is onze service en deskundigheid. Dit start al wanneer u zich orienteert voor uw nieuwe fiets. Zodra u uw fiets hebt aangeschaft, krijgt u de eerste service beurt gratis. Zo kunt u zorgeloos genieten. Onze collecties e-bikes, stadfietsen, kinderfietsen, race- en ATB-fietsen zijn zeer uitlopend. Hiermee kunnen we aan iedere wens voldoen. Ook voor de beginnende sportieve fietser kunt u bij ons terecht en wordt u deskundig geholpen.

Unsplash

Kom langs voor een uitgebreid aanbod RIH

Mulder Tweewielers is officieel RIH dealer. Kom langs in de winkel voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

van raam logo