RIH dealer Mulder: Kwaliteit voorop!

Mulder Tweewielers is dé RIH dealer in IJsselmuiden en om streken. RIH fietsen staan bekend om hun goede kwaliteit en tijdloos design. Alle RIH fietsen zijn ontwikkeld en gefabriceerd in Nederland. Omdat RIH overtuigd is van hun geleverde kwaliteit, zijn zij de enige fabrikant met standaard 3 jaar garantie op elke E-bike. Als officieel RIH dealer bieden wij een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit! Kom langs in de winkel

slider image
RIH Logo

Over RIH

Al 100 jaar een begrip

Sinds de oprichting van RIH wordt de fiets in zijn geheel in Nederland ontworpen, ontwikkeld en getest. Behalve het voorbewerken en lakken van de frames wordt ook de complete assemblage van een RIH fiets tot op de dag van vandaag in Venlo veelal met de hand uitgevoerd. Alleen zo kan de maximale kwaliteitsnorm behaald worden. RIH werkt alleen maar samen met de beste handelaren. Daarom zijn wij een vertrouwde RIH dealer.

Over RIH
RIH Ruime Garantievoorwaarden

Ruime garantievoorwaarden

Jarenlang vertrouwen in de kwaliteit

RIH is overtuigd van de geleverde kwaliteit en gekozen materialen. Vandaar dat RIH als enige fabrikant standaard 3 jaar garantie geeft op elke E-bike, dus ook op de batterij en motor!

- Het frame heeft 10 jaar garantie op materiaal- en/of productiefouten.
- Voor het lakwerk op frame en voorvorken geldt een garantietermijn van 5 jaar.
- Voor onderdelen van stads- & tourfietsen geldt een algemene garantietermijn van 2 jaar.

RIH Icoon

GOEDE KWALITEIT

RIH Icoon

NEDERLANDS FABRIKAAT

RIH Icoon

EIGEN ONTWIKKELING

Kom langs voor een uitgebreid aanbod RIH

Mulder Tweewielers is officieel RIH dealer. Kom langs in de voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

RIH Fietsen & RIH E-bikes

Voor ieder wat wils

RIH heeft fietsen met een lage instap in de meeste modellen, deze zijn te leveren in de framehoogtes 49 en 54.​​​​​​
De verschillende soorten elektrische fietsen hebben allemaal hun eigen eigenschappen, en zijn allemaal voorzien van een uitneembare batterij met een hoge capaciteit voor een grote actieradius.

RIH-movenda

Nieuw: RIH Movenda

Deze nieuwe RIH is de perfecte elektrische fiets voor iedere fietser. Of je nou een rit wil maken door de Duinen, of alleen je weekboodschappen er mee doet: De RIH Movende is de perfecte E-bike voor jou. Verkrijgbaar in verschillende maten, en altijd van uitstekende kwaliteit. 

Lees meer...

RIH Prisma Fiets

Prisma

De Prisma heeft hydraulische remmen, Shimano Nexus 8 premium naaf ,mono shock voorvork, deze is slank en licht in gewicht(19,5 Kg) voor comfortabel rijgedrag en wordt geleverd in de kleur mat nachtblauw.

RIH Z-800 Fiets

Z-800

De Z-800 heeft Shimano Deore 30 versnellingen, hydraulische remmen, vaste aerodynamische voorvork, deze is licht in gewicht (17 Kg) met een stabiel rijgedrag, en is een derailleur fiets, deze wordt gemaakt in de kleur ivoor.

RIH Omega 3 E-Bike

Omega 3

De Omega is uitgerust met een voorwielmotor, deze is stil , sterk en comfortabel in aansturing, hydraulische velgremmen, en voorzien van Shimano Nexus 8 premium naaf voor zorgeloos en licht schakelen.

RIH X-Omega 3 E-Bike

X-Omega 3

Zo is de x omega uitgerust met een midden motor, hydraulische schijfremmen, en een traploos instelbare versnelling, (Enviolo)

RIH Z-Omgea 3 E-Bikes

Z-Omega 3

De Z-Omega heeft een voorwielmotor, deze is stil, sterk en comfortabel in aansturing, hydraulische velgremmen, en voorzien van Shimano Deore-10 versnellingen voor licht en exact schakelen, dit is een derailleurs fiets en heeft een open kettingkast.

Mulder Tweewielers: Officieel RIH Dealer

Al ruim 40 jaar deskundigheid

Al ruim 40 jaar zijn wij de schakel tussen de fiets en de consument uit IJsselmuiden en omstreken. Als officieel RIH dealer kunt er op aan dat wij een mooi aanbod RIH fietsen bieden. Onze kracht is onze service en deskundigheid. Dit start al wanneer u zich oriënteert voor uw nieuwe fiets. Zodra u uw fiets hebt aangeschaft, krijgt u de eerste service beurt gratis. Zo kunt u zorgeloos genieten. Onze collecties e-bikes, stadsfietsen, kinderfietsen, race- en ATB-fietsen zijn zeer uitlopend. Hiermee kunnen we aan iedere wens voldoen. Ook voor de beginnende sportieve fietser kunt u bij ons terecht en wordt u deskundig geholpen.

Mulder Officieel RIH Dealer

Kom langs voor een uitgebreid aanbod RIH

Mulder Tweewielers is officieel RIH dealer. Kom langs in de winkel voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

RIH Logo