Kettler: Al meer dan 40 jaar kwaliteit

Kettler-Alu-Rad is dit jaar onderscheiden als één van de TOP 100 meest innovatieve bedrijven in Duitsland. Eén ding is nooit veranderd: net zoals ruim 40 jaar geleden, wordt elke KETTLER-ALU-RAD fiets met zorg in hun fabriek in het Saarland ontworpen, gemonteerd, gelakt, technisch goedgekeurd en op kwaliteit gecontroleerd. Kettler staat bekend om echt vakmanschap.

slider image
Unsplash

DUITS VAKMANSCHAP

Unsplash

INNOVATIEF & MODERN

Unsplash

40 JAAR KWALITEIT

Kettler Bikes

Trekking & City

Het aanbod varieert van lage-instap fietsen met Nexus 7 versnellingsnaaf tot sportieve fietsen met
verende voorvork, schijfremmen en 30 versnellingen. Wat u kiest, is afhankelijk van het gebruik. Laat u
bij twijfel adviseren bij Mulder Tweewielers! Niet iedere fiets van Kettler is op dit moment leverbaar, samen kijken we naar een passend alternatief.

​​​​​​​Met de omvangrijke TREKKING & CITY reeks laten we zien hoe veelzijdig e-bikes kunnen zijn, zowel voor uitdagende tochten als alledag.

Unsplash
Unsplash

Comfort & Traveler

In het stadsverkeer, zijn de lage-instap modellen zoals de COMFORT en TRAVELLER E reeks zeer veilig en intuïtief in gebruik. De frame- of bagagedrageraccu kan eenvoudig worden verwijderd om op te laden.

Unsplash

Quadriga Duo

Voor lange afstanden en sportieve tochten bent u goed uitgerust met de QUADRIGA DUO-modellen. Deze beschikken standaard over twee accu's, hoogwaardige verende voorvorken en brede banden, ideaal voor lange afstanden, ook offroad. We hebben zelfs een volledig uitgeruste geveerde e-MTB ter beschikking.

Unsplash

Quadriga Town & Country

De modellen uit onze QUADRIGA TOWN & COUNTRY-serie zijn ideaal voor toertochten en alledaags gebruik, ook op onverhard terrein. De koppelrijke Bosch motor zorgt voor een krachtige ondersteuning in zwaar terrein en bergop. De geïntegreerde accu, verkrijgbaar met 500 of 625 Wh, maakt een grote actieradius mogelijk.

Unsplash

Quadriga & Escaro

Fietsers die dagelijks door weer en wind fietsen hechten veel belang aan onderhoudsvriendelijkheid. Voor hen zijn de modellen met naafversnelling en riemaandrijving uit de QUADRIGA- en ESCARO reeks ideaal.

Kettler inspiratie

Over Mulder Tweewielers

Al ruim 40 jaar deskundigheid

Al ruim 40 jaar is Mulder Tweewielers de schakel tussen de fiets en de consument uit IJsselmuiden en omstreken. Onze kracht is onze service en deskundigheid. Dit start al wanneer u zich orienteert voor uw nieuwe fiets. Zodra u uw fiets hebt aangeschaft, krijgt u de eerste service beurt gratis. Zo kunt u zorgeloos genieten. Onze collecties e-bikes, stadfietsen, kinderfietsen, race- en ATB-fietsen zijn zeer uitlopend. Hiermee kunnen we aan iedere wens voldoen. Ook voor de beginnende sportieve fietser kunt u bij ons terecht en wordt u deskundig geholpen.

Unsplash

Kom langs voor een uitgebreid aanbod Kettler

Mulder Tweewielers is officieel Kettler dealer. Kom langs in de winkel voor een uitgebreid aanbod, showmodellen en een testrit!

van raam logo