Voorjaarsshow Opening Seizoen 2023:

Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april is het weer zo ver: Mulder Tweewielers organiseert weer de voorjaarsshow. Kom langs voor een testrit op een demofiets, flinke kortingen of voor de lekkere hapjes en koffie. Op vrijdag 31 maar van 10:00 tot 18:00. En op zaterdag 1 april van 10:00 tot 16:00.

slider image

De grote voorjaarsshow van Mulder Tweewielers

De grote voorjaarsshow van Mulder Tweewielers is uitgegroeid tot een begrip en is niet meer weg te denken. Op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april zorgt Mulder Tweewielers voor veel gelegenheid om het gemak van elektrische fietsen, klassieke fietsen en mountainbikes zelf te ervaren. Behalve het maken van proefritten kunnen bezoekers ook genieten van de vele aantrekkelijke kortingen. Maak op een ontspannen manier kennis met het diverse aanbod van Mulder Tweewielers. Op deze dagen kunt u proefritjes maken op verschillende demo-(elektrische)fietsen; profiteer je van flinke kortingen en staat natuurlijk de koffie voor u klaar!

Unsplash

Gratis waardebon van 10% van de waarde van je nieuwe fiets!

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets of e-bike, krijgt u tijdens de voorjaarsshow een gratis waardebon van 10% van de waarde van je nieuwe fiets. Koopt u dus een fiets van €3500, dan krijgt u er een waardebon van €350 er gratis bij! U kunt deze waardebon dan ook direct gebruiken voor bijvoorbeeld fietstassen, een helm, een extra slot of fietskleding!

* Bij gebruik van deze actie is inruilen niet mogelijk.
​​​​​​​
​​​​​​​

Unsplash

Showacties

Unsplash

Batavus Fier

Nu met %15 korting!

Koopt u een Batavus Fier uit de voorraad, krijgt u tijdens de voorjaarsshow 15% korting! Deze actie geldt niet i.c.m. andere actie.


Unsplash

Sparta D-Burst

Nu met gratis accu upgrade en extra garantie!

Koopt u een D-Burst uit de voorraad, krijgt u een gratis accu upgrade van 400 naar 625 WH t.w.v. €400 euro, en gratis 3 jaar extra garantie t.w.v. €159.00. Deze actie geldt niet i.c.m. andere actie.

Unsplash

De nieuwe RIH Movenda

Kom langs en ervaar het zelf!

Kom tijdens de voorjaarsshow langs bij Mulder Tweewielers en ervaar de ultieme fietservaring met de nieuwe RIH Movenda. Op vrijdagmiddag is er een RIH-vertegenwoordiger aanwezig om alle vragen over het merk RIH en de nieuwe RIH Movenda te beantwoorden.  

Deze merken doen mee:

Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash
Unsplash

Kom 31 maart & 1 april langs!

Vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april heet Mulder Tweewielers jou van harte welkom voor de jaarlijkse voorjaarsshow. Kom langs voor een testrit op een demofiets, flinke kortingen of voor de lekkere hapjes en koffie. Op vrijdag 31 maar van 10:00 tot 18:00. En op zaterdag 1 april van 10:00 tot 16:00.

Unsplash