Voorjaarsshow Mulder: 1 & 2 april!

De eerste vrijdag en zaterdag van april is het weer zo ver: Mulder Tweewielers organiseert weer de voorjaarsshow. Kom langs voor een testrit op een demofiets, flinke kortingen of voor de lekkere hapjes en koffie. Op vrijdag 1 April van 10:00 tot 20:00. En op zaterdag 2 April van 10:00 tot 16:00, op deze dag zal Brittje Lemper er zijn met Indische snacks & specialiteiten, iedereen te voorzien van een lekker hapje!

slider image

De grote voorjaarsshow van Mulder Tweewielers

De grote voorjaarsshow van Mulder Tweewielers is uitgegroeid tot een begrip en is niet meer weg te denken. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 april zorgt Mulder Tweewielers voor veel gelegenheid om het gemak van elektrische fietsen zelf te ervaren. Behalve het maken van proefritten kunnen bezoekers ook genieten van de vele aantrekkelijke kortingen. Maak op een ontspannen manier kennis met het diverse aanbod van Mulder Tweewielers. Op deze dagen kunt u proefritjes maken op verschillende Demo (elektrische)fietsen; zullen er verschillende movanext fietsdragers staan; ruime voorraad tweedehands fietsen en staat natuurlijk de koffie voor u klaar!

Unsplash

Showacties

Unsplash

De Cortina E-Foss
​​​​​​​Dames & Heren

Van €2199 voor €1749

Kom langs bij de Voorjaarsshow voor de flinke korting op de Cortina E-Foss. De Cortina E-Foss is uitgerust met een krachtige middenmotor, een 450watt-accu en lader. Van €2199 voor maar €1749!

Unsplash

Saris H3
​​​​​​​Smart Fietstrainer

van €1099 Voor €849

De Saris H3 is een fietstrainer met topklasse eigenschappen.  Hij werkt goed met alle populaire trainings apps als Zwift of SufferFest. Tijdens de voorjaarsshow voor maar €849!

Unsplash

Diverse
​​​​​​​Stadsfietsen

Tot wel 20% korting! 

Maak tijdens de voorjaarsshow op een gemakkelijke manier kennis met het mooie aanbod van Mulder Tweewielers. Tijdens dit weekend hebben we veel stadsfietsen in de aanbieding met 20% korting!

Unsplash

MovaNext Fietsdragers

Ruime voorraad!

De MovaNext fietsendragers zijn sterk, licht en compact. Maak kennis met de fietsendragers tijdens de voorjaarsshow bij Mulder Tweewielers. Er is een ruim aanbod en voor ieder wat wils!

Unsplash

Presentatie van een nieuw merk: Kettler

Nieuw in het assortiment van Mulder: Kettler. Tijdens de voorjaarsshow zal Mulder Tweewielers het merk Kettler presenteren. Het dealerschap is overgenomen van Minnema Tweewielers uit Kampen, en Mulder Tweewielers is erg enthousiast om dit merk te kunnen aanbieden.

Kettler bestaat al ruim 40 jaar en wordt in Duitsland bestempeld als één van de 100 meest innovatieve bedrijven. De fietsen van Kettler worden in de fabriek in het Saarland met de grootste precisie ontworpen en gebouwd. 

Kom 1 of 2 april langs om dit merk te leren kennen!

Inspiratie

Kom 1 & 2 april langs!

Op vrijdag 1 April van 10:00 tot 20:00. En op zaterdag 2 April van 10:00 tot 16:00, op deze dag zal Brittje Lemper er zijn met Indische snacks & specialiteiten, iedereen te voorzien van een lekker hapje!